Haber

Antalya Doğal Yaşam Parkı çocuk sesleriyle renklendi

127 türden 1400 hayvana ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, yarıyıl tatilinde öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Zengin hayvan türleri ve geniş doğal yaşam alanları ile Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçeleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, sömestr tatilinde ailelerin en popüler ziyaret merkezlerinden biri oldu. 22 Ocak’ta başlayacak yarıyıl tatiliyle birlikte Antalya Doğal Yaşam Parkı ziyaretçi akınına uğradı.

DOĞA İLE İÇİ BİR ALAN

127 türden 1400 hayvana ev sahipliği yapan Doğal Yaşam Parkı’nda çocuklar doğayla iç içe keyifli vakit geçiriyor. Hayvan alanlarını gezen çocuklar bol bol fotoğraf çekerek hayvan türlerini öğrenip eğleniyor. Zengin hayvan türleri ve geniş doğal yaşam alanlarına sahip hayvanat bahçesinde çocuklar dolu dolu bir gün geçirme fırsatı buluyor. Antalya Doğal Yaşam Parkı 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

GÜN BOYUNCA KEYİFLİ BİR ZAMAN GEÇİRİYORLAR

Antalya Hayvanat Bahçesi ve Yaban Hayatı Parkı Sorumlusu Veteriner Hekim Aygül Arsun, yarıyıl tatili nedeniyle yoğun olduklarını belirterek, “Havanın güzel olmasıyla birlikte çocuklar ve aileleri Doğal Yaşam Parkımızda gün boyu çok keyifli vakit geçiriyor. . Çocuklarımız 127 farklı türden 1400 hayvanımızı ziyaret ederken, farklı oyun alanlarında da eğlenme fırsatı buluyor. “Antalya’dan ve yurt dışından tüm misafirlerimizi Antalya Doğal Yaşam Parkı’na bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu