Teknoloji

Assassin’s Creed Nexus VR İlk Fragmanı, Yeni Ekran Görüntüleri ve Daha Fazlası

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Red Storm Entertainment, yakın zamanda duyurulan ve bu yıl Quest 2 için çıkacak olan Assassin’s Creed Nexus VR için ilk fragmanı ve ekran görüntülerini yayınladı. Yeni projelerle dizi her platformda çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Assassin’s Creed Nexus VR projesi geliyor
 
 
 
Assassin’s Creed Nexus VR, tabi ki bir suikastçi olarak geçiyor ve yeni bir aksiyon macera içeriğini deneyimlemeye hazırlanıyoruz. Efsanevi suikastçılar Ezio Auditore da Firenze, Kassandra ve Connor bu hikayede yer alıyor ve sanal gerçeklik için özel olarak yaratılmış yeni bir dünyaya giriyoruz.
 
Oyunda hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza siz karar veriyorsunuz ve bu bağlamda Rönesans İtalya, Sömürge Amerika ve Antik Yunanistan’ı dolaşabiliyoruz. Açık bir dünyaya sahip olan bu yapımda haritalarda özgürce dolaşıp sağa sola tırmanabiliyoruz. Çeşitli düşmanlara karşı mücadele ederken kılıcımızı kullanabilir, bir balta alıp fırlatabilir ve yayımı gererek ok atabiliriz.
 
Gizlilik unsurlarının da yer aldığı oyunda nesnelerin arkasına saklanarak düşmanları gafil avlayabiliyoruz. Kısacası bildiğimiz Assassin’s Creed içeriği VR dünyasına geliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ilk fragman
 
 

haber-unye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu