Yaşam

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Türkan ve Somer romantik bir gece geçiriyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 48. bölümüyle Salı akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Somer ve Türkan aralarında hararetli tartışmalara rağmen birbirlerinden kopamazlar. Öte yandan Return eskisi kadar mutlu değildir ve ailesi bunu fark eder. Derya ise evin hanımını öğrenmeye başlar. Rüçhan ve Özer’in arasındaki buzlar erimeye başlar. Three Sisters 48.Bölüm 1.Bölüm ön izlemesi yayınlandı. Türkan ve Somer romantik bir gece daha yaşıyorlar.

Türkan ve Somer romantik bir gece geçiriyor!

48. bölüm 1. önizlemede Üç Kızkardeş; Boşanmanın eşiğinden dönen iki aşık Türkan ve Somer, romantik bir akşam yemeğine gidiyorlar. Türkan, Somer’e ilk tanıştıkları zamanı anlatır. Türkan, kendisine olan hislerini anlattıktan sonra Somer’in onu ilk gördüğü anı taklit eder ve iki aşığın kahkahaları gecede yankılanır.

İşte Three Sisters 48. bölüm 1. bölüm ön izlemesi…

ÜÇ KARDEŞ 47. BÖLÜMÜN ÖZETİ!

Somer, Mine’a gittiğinde Mine’nin kalbinde yeni umutlar doğar. Mine bu kez Somer’i kaybetmek istemez ve Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atmaya başlar. Somer, Türkan’ın ne yapmak istediğini anlayamaz ve artık bu defteri tamamen kapatır. Rüçhan, Somer’in üzgün görüntüsünün sebebinin Türkan olduğunu öğrenir. Somer annesine bu defteri kapattığını söyler.

Özer’in Sevilay’da kaldığını öğrenen Rüçhan, duygularına yenik düşer. Türkan, Rüçhan’ın yeniden büyük bir destekçisi olur. Onu evine götürür ve baş köşeye yerleştirir. Türkan’a iktidar gününde yanında olduğu için minnettar olduğunu, oğlunun ortasında ne olursa olsun her zaman yanında olduğunu söyler ve dizlerinin üstüne çökerek ağlar.

Türkan ve Somer yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok kızsalar da Derya ve Mustafa yüzünden yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar çok çetin yüzleşmelere yol açar. Derya’nın ima ettiği evlilik; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki sözde kopmaz bağ gün geçtikçe gerilirken, kardeşlikleri de güya bu şekilde sınanmaktadır.

Somer, Mine ile kalmaya başlar. Somer ilk seferinde Mine ile bire bir yatakta uyanır. Türkan, Somer’in Mine’nin yanında olduğunu öğrenince kamerasıyla onların karşısına çıkıyor. Mine, karşısında Türkan’ı görünce Somer’e yaklaşıp poz veriyor. Mine ve Somer’in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışan Türkan, Somer’in yüzüne tüm öfkesiyle mahkemede hesap vereceğini alenen haykırır. Somer bu çerçevede gerçekten saf olduğunu Türkan’a nasıl kanıtlayacak?

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan ve Somer birbirlerinden ayrılamaz!

hopaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu