Haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten 1 Mayıs mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı bildiride, “Başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. İşsizliğin bittiği yerde, emekçiler karşılığını alıyor, huzur ve sükunet dolu, Daha aydınlık, daha demokratik ve güzel günlerin gelmesine az kaldı” dedi.

Başkan Böcek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bugün bir mesaj yayınladı. Bug’un mesajı şu şekilde:

“Emekçi kardeşlerimizin hak arayışlarındaki örgütlü mücadelesini simgeleyen 1 Mayıs, demokrasi, barış ve kardeşlik adına birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Üreten, çalışan tüm işçi ve emekçilere teşekkür ederim. , emek, fedakarlık ve alın teri döken başta çalışma arkadaşlarımın Dayanışma Günü kutlu olsun.

Emek ve alın teri en kutsal bedeldir. Hayatın her alanında üretenlere, özveriyle çalışan, emeğiyle hayata değer katan emekçi ve emekçilere minnettarız. Antalya’da yaptığımız her işin arkasında işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeği ve alın teri vardır. En büyük destekçilerim, Antalya’nın tüm ilçelerinde şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi, hemşehrilerimizin daha mutlu ve huzurlu yaşaması için canla başla çalışan, emek veren meslektaşlarımdır. Yoldaşlarımla birlikte birbirimizden aldığımız güç ve güçle Antalya’ya en iyi hizmetleri götürmek için aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Emeğin ve alın terinin karşısında hiçbir gücün duramayacağını biliyoruz. İnsana değer veren, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören bir anlayışla sadece 1 Mayıs’ta değil her zaman işçi ve emekçilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve inançla, haksızlıkların yaşanmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık ve güzel günlerin yaşanacağına olan inancımla başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. keyifli ve huzurlu bir gelecek için günler gelecek. İşsizliğin son bulduğu, çalışanların karşılığını aldığı, daha aydınlık, daha demokratik, daha keyifli günlere, barış ve huzurun gelmesine az kaldı.

ortahisarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu